LCHF – Det bedste jeg nogensinde har gjort!

LCHF er blevet meget populært. Og som mange andre, er jeg hoppet med på vognen med Low carb High fat.
Altså mad med meget få kulhydrater og en højere del fedt.

Jeg havde forberedt mig lidt på, at det ville blive en hård start, da man ikke må spise noget sukker. Jeg kom fra en tidligere livsstil, der bugnede med sukker og søde sager (jeg har en stor, sød tand 🙂 ). Da jeg læste om denne kur, tænkte jeg: Hvordan kan man spise sig mæt i så meget lækkert mad, og alligevel tabe sig eller bare få mere energi og overskud?

Jeg har prøvet en del slankekurer, men er altid faldet i – og med det mener jeg: sukker, slik, kager og alle former for sukkerholdige fristelser.
Det gode ved denne “kur”eller livsstilsændring er, at du ikke falder i! Der er nemlig så mange andre lækre alternativer til den såkaldte fredagsguf.

Det mest positive er, at du ikke skal veje din mad, tælle kalorier, og for guds skyld glemme alle de populære light-produkter. Du skal bare undgå stivelsesrig mad og sukker.

Jeg ændrede min livsstil for lidt over en måned siden, hvor jeg købte følgende bog:

85931cedf3924395a0baa7a17bd07a83-large

Den indeholder nogle virkelig lækre opskrifter på alle måltider. Til en fin pris af 249,- i boghandlen får du den bedste introduktion til LCHF-verdenen. Men udover denne bog, findes der rigtig mange lækre opskrifter på nette. Jeg vil sige, at det er nogle opskrifter man skal prøve en gang eller to, før at alt lykkedes! Men når det endelig sidder i skabet, er det som at være i den gastronomiske himmel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s