Foråret er på vej

Denne weekend har været lærerig, spændende, hård og utrolig glædelig! Jeg deltog, som underviser, på en boostcamp på universitetet inden for gymnasiefaget dansk. Det har været utrolig hårdt, da vi var på hele tiden, skulle aktivere eleverne konstant og bare være energisk og ikke vise nogen form for kedsomhed 🙂
Det var en utrolig vellykket weekend, men på vejen hjem tænkte jeg: Endelig er foråret kommet.. Det har ikke været det bedste vejr i dag, men den friske duft, når det lige har regnet og solen skinner!! Det er foråret der er på vej!

20140323-193755.jpg
Derfor skal der selvfølgelig bidrages med lidt forårsbilleder. Jeg er vild med de mange lækre farver, pastelfarver er altid et hit, nogen flotte blomster eller et enkelt men hyggeligt kontor!

Noget af det bedste ved foråret er, når vi kan nyde morgen- og eftermiddagskaffen/teen udendørs, i den lækre sol. Her ville denne lækre gyngestol være det oplagte sted, at slappe lidt af:

20140323-194245.jpg
denne gyngestol, er lavet af en stol (uden ben), malet hvid og boret nogle huller til reb! Enkel, lækkert design, til en rigtig fin detalje i haven!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s